Grote kritiek op Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: ‘Dit had niet uitgezonden mogen worden’

Kritiek op Mr. Frank Visser
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak heeft voor felle kritiek gezorgd op social media. Veel kijkers zijn van mening dat de aflevering nooit uitgezonden had mogen worden. ,,Dit is een schande.”

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak escaleren burenruzies wel vaker, maar de aflevering van gisteren ging volgens kijkers wel heel ver. De 75-jarige Maike beschuldigt haar buren van van alles. Zij beweert dat ze haar pesten, door bijvoorbeeld haar schutting kapot te maken. Buren Albert en Margriet zijn zich van geen kwaad bewust.

Boos

Presentator Viktor Brand gaat langs bij Maike en vraagt zich hardop af of ze niet te argwanend is. ,,U bedoelt dat ik achterdochtig ben? U denkt toch niet dat ik gek ben, hè? U kent ze niet, maar zulke asociale mensen zijn tot alles in staat!”, roept ze uit. Maike eist dat de buren meebetalen aan het onderhoud van de kapotte schutting, rekening houden met recht van overpad en stoppen met haar te pesten.

‘Huil maar!’

Deze week bekijkt mr. Bart Beuving, die regelmatig invalt voor mr. Frank Visser, de zaak. Wanneer hij de buren aantreft op de straat voor hun huis, loopt de ruzie al snel uit de hand. Maike omschrijft Margriet en Albert als vijanden en criminelen waardoor Margriet begint te huilen. ,,Huil maar! Je bent goed met huilen. Psychisch ben jij niet in orde”, zegt Maike kwaad.

Contactverbod

Bart Beuving legt de buren uiteindelijk allebei een contactverbod op, maar geeft vooral Margriet en Albert gelijk. Het stel is zichtbaar opgelucht, wat Maike nog bozer maakt. Aan het einde van de aflevering staat ze boos voor de camera. Zelfs Viktor Brand wil ze geen hand geven.

Kritiek

Kijkers hebben vol verbazing naar de aflevering gekeken. Sommigen zijn van mening dat deze aflevering nooit uitgezonden had mogen worden. ,,Echt een schande dat iemand met overduidelijk psychische problemen mee mag doen aan dit programma. Zulke mensen moet je in bescherming nemen tegen zichzelf in plaats van als leedvermaak voor anderen op nationale televisie laten verschijnen”, schrijft een kijker op X. Een ander is het daar mee eens. ,,Dat is exact het gevoel dat ik er ook bij had. Deze mevrouw heeft duidelijk hulp nodig.”

DenD wil uw mening weten

Vind jij dat dit niet uitgezonden had mogen worden?

Tags

MR. FRANK VISSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck