Grote liefde Nadia Moussaid ernstig ziek

Bij de grote liefde van journaliste en presentatrice Nadia Moussaid (35) is kanker geconstateerd. De 32-jarige Geert wordt de komende tijd behandeld met chemokuren.

Kom maar op

Wat voor kanker Geert precies heeft is niet bekend, maar wel dat hij positief de behandelingen doorstaat. Op zijn Instagrampagina schrijft de fotograaf ,,Kom maar op met die chemo.” Ook roept hij mensen op die net zoals hij zelfstandige zijn, om een verzekering te nemen voor tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Gelukkig kan Geert altijd op de steun rekenen van Nadia, dia al jaren met hem samen is. Ze wonen samen in Amsterdam, en de journaliste heeft weleens verteld dat ze zit te wachten op een huwelijksaanzoek. ,,Geert is mijn grote liefde”, zei ze. ,,Ik wacht op zijn huwelijksaanzoek. En dat is geen grapje, ik meen het heel serieus.” Helaas lijkt het erop dat haar uitspraken een averechts effect hebben gehad. ,,Toen hij het artikel las zei Geert: ‘Je begrijpt toch wel dat je trouwen nu op je buik kan schrijven hè?’. En dat meende hij behoorlijk serieus.”