Grote mijlpaal voor Britt Dekker

MIJLPAAL VOOR BRITT
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een grote mijlpaal voor Britt Dekker. De presentatrice is zaterdag Europees kampioen geworden met haar dressuurpaard George.

,,Nadat George en ik donderdag goud wisten te behalen in het eerste onderdeel van het Europees kampioenschap stond vandaag de freestyle op het programma”, schrijft ze op Instagram. ,,Daar haalden we een score van 75% wat betekent dat we in het eindklassement geëindigd zijn als EUROPEES KAMPIOEN!!!!!”.

Oefenen

Britt geeft aan dat ze lang heeft geoefend. ,,We hebben er zo lang voor geoefend, geven er veel voor op en als het dan lukt is dat zo mega gaaf! Het Wilhelmus horen op het podium is echt iets magisch om mee te maken.” Dekker noemt George haar ‘beste vriend voor altijd’. ,,En zo te zien is hij ook trots, hij hielp netjes even met het vasthouden van de vlag!”

George wordt ook wel ‘Talpaard’ genoemd, omdat Dekker dankzij John de Mol eigenaar werd van het paard.

Trouwen

De overwinning is niet het enige speciale moment van de afgelopen tijd. Britt maakte begin deze maand bekend dat ze gaat trouwen. Dekker en haar vriend Max Apotowski zijn al tien jaar samen en eíndelijk heeft ze een ring om haar vinger gekregen. ,,I said yes! Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten”, liet ze aan haar volgers op Instagram weten.

Tags

BRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck