Grote problemen bij Harry en Meghan: ‘6 miljoen schuld en uitgever ontevreden’

Grote problemen voor Harry en Meghan
Door: Charlotte Wijnen
05-10-2022

Harry en Meghan zouden grote problemen hebben. De Netflix-documentaire en het boek van Harry zouden later dit jaar uitkomen, maar het koppel zou een aantal aanpassingen willen maken aan de documentaire en de uitgever van het boek is ontevreden. Daarbovenop zouden ze financiële problemen hebben. ,,Harry en Meghan raken in paniek.”

Financiële nachtmerrie

De beslissing van Harry en Meghan om afstand te doen van het Britse koningshuis, zou voor grote financiële problemen hebben gezorgd. Volgens InTouch zorgde de beslissing ervoor dat het koppel maar liefst 6 miljoen in de min kwam te staan.

,,Meghan is doodsbang dat haar droom om een Hollywood-koningin te worden zal worden verpest door deze financiële nachtmerrie”, aldus een bron.

Netflix-deal

Daarna tekenden Harry en Meghan een megadeal bij Netflix ter waarde van 100 miljoen dollar waardoor het geld weer binnenstroomde. Hun eigen documentaire, die deel uitmaakt van de deal, zou later dit jaar uitkomen. Maar na het overlijden van Queen Elizabeth willen Harry en Meghan plotseling de documentaire aanpassen. In de documentaire zouden namelijk nieuwe schandalen aan het licht komen.

‘Harry en Meghan twijfelen over de docu’

,,Harry en Meghan hebben plotseling twijfels over hun eigen geschiedenis en over het hele project”, aldus een bron in Page Six. De aanpassingen zorgen voor een hoop problemen achter de schermen, omdat zowel de beslissers bij Netflix als het verantwoordelijke productiebedrijf zich van elke verandering willen onthouden.

,,Sommige Netflix-medewerkers zijn van mening dat als alle veranderingen echt worden doorgevoerd, het project voor onbepaalde tijd wordt opgeschort”, aldus een andere bron.

‘Uitgever ontevreden’

Daarbovenop is Penguin Random House, de uitgever die Harry’s boek uitbrengt, ontevreden. Volgens Mirror heeft de uitgever van te voren 18 miljoen pond betaald voor de memoires, maar is niet tevreden over de inhoud. De eerste versie werd als ‘teleurstellend’ beoordeeld, vooral omdat het te veel op geestelijke gezondheidsproblemen gericht zou zijn. Er staan miljoenen op het spel. ,,Harry en Meghan raken in paniek”, vertelt een insider.

Meer DenD