Grote schok voor Connie Witteman

Grote schok voor Connie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een grote schok voor Connie Witteman. Haar ex-geliefde Ben Angelier is vorige week op 71-jarige leeftijd overleden. ,,Hij is uit het leven gestapt.”

Nadat Connie Witteman in 2017 haar ex-man Hans Breukhoven verloor aan de gevolgen van alvleeskanker, is nu ook haar ex-geliefde Ben Angelier overleden. ,,Vorige week is Ben in zijn woonplaats Monaco overleden”, vertelt een bron aan weekblad Story. ,,Hij is uit het leven gestapt. Ik heb ook gehoord op welke wijze, maar dat vertel ik liever niet.”

Relatie

Connie en Ben hadden in 2012 een relatie en waren daarvoor al jaren bevriend met elkaar. De twee hadden destijds grote toekomstplannen. ,,In Connie heb ik eindelijk de vrouw gevonden die mij gelukkig maakt”, vertelde Ben destijds aan Story. ,,Ik wil alles uit het leven halen wat erin zit. Samen met Connie. Ik wil oud worden met haar!”

‘Er klopte iets niet’

Toch was het niet veel later alweer over en uit. Connie vertelde dat zij een streep onder de relatie heeft gezet omdat ze het niet langer vertrouwde. ,,Er klopte iets niet, voelde ik intuïtief aan. Waar ik dat op baseer, vind ik nog te persoonlijk om te vertellen”, zei Connie. Volgens haar was het een ‘optelsom van allerlei gevoelens’. ,,Dingen die ik tijdens onze relatie meemaakte. Mijn buikgevoel zei me dat ik ermee moest stoppen. En dat heb ik toen ook gedaan.”

Tags

CONNIE WITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck