Grote schrik voor familie Gillis: Peter afgevoerd met ambulance

Peter Gillis afgevoerd met ambulance
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Flink schrikken in huize Gillis: Peter werd gistermiddag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was onwel geworden en had nog maar een hartslag van 30. ,,Dit is een wake up call.”

Het waren gisteren angstige momenten voor Peter. Plotseling raakte hij onwel en moest hij met een hele lage hartslag afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Plotseling onwel

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van programma ‘Massa is Kassa’ in overleg toen Peter plotseling onwel werd. Mark belde gelijk 112, waar Peter zich niets meer van kan herinneren.

Hij werd met spoed naar het ziekenhuis in Helmond gebracht, waar hij volledig werd onderzocht. ,,Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed”, aldus Peter in het ED. ,,Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed.”

Wake up call

Ter controle bleef Peter nog enkele uren in het ziekenhuis, maar mocht in de avond toch weer naar huis. Hij zegt enorm geschrokken te zijn. ,,Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, aldus Peter, die al besloten heeft weer naar zijn afslankcoach te gaan. ,,Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug.”

Tags

AMBULANCEGILLISMARK GILLISPETER GILLISZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck