Grote schrik voor Roy Donders: vriendin in het ziekenhuis

Schrik voor Roy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was gisteren flink schrikken in huize Donders. Michelle, de vriendin van Roy, moest naar het ziekenhuis. Uiteraard stond Roy zijn liefde bij en ging met haar mee. Maar wat is er aan de hand?

Roy deelde gisteren beelden van Michelle in het ziekenhuis. ,,Vandaag weer een bezoekje aan het ziekenhuis”, schreef Roy bij de foto in Instagram Stories. Het was dus niet de eerste keer dat Michelle op een ziekenhuisbed lag.

Suikerziekte

Kennelijk reageerden veel volgers bezorgd en daarom besluit Roy te vertellen wat er aan de hand is. ,,Ik krijg super veel DM’s over hoe het nu met Michelle gaat”, vertelt hij in een video op Instagram. Michelle blijkt suikerziekte te hebben en de laatste tijd schommelt haar suikerwaarde nogal. ,,Er is niks ergs aan de hand, haar suiker schommelde erg dus vandaar dat we in het ziekenhuis waren.”

In het ziekenhuis voeren ze een aantal onderzoeken uit. ,,Misschien volgende week nog een dagje maar daar later meer over”, laat Roy weten.

Relatie met vrouw

Roy onthulde begin maart dat hij en Michelle een relatie hebben. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Mensen in de omgeving van de zanger waren wel verbaasd, aangezien Roy voorheen op mannen viel. Vooral zijn ex Marvin, met wie Roy vijf jaar een relatie heeft gehad, was in shock. Hij denkt nog altijd dat Roy alleen bij Michelle is om zijn kinderwens in vervulling te laten gaan.

Tags

ROY DONDERSZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck