Grote schrik voor Urk!-ster Mathilde: zoontje opgenomen in ziekenhuis

Mathilde krijgt schrik van haar leven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nog meer slecht nieuws voor Mathilde Keuter, bekend van de Urk!-serie: haar pasgeboren zoontje Jason is opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat ze weten op Instagram.

‘We gaan de tweede nacht in’

Haar zoontje kampt met het RS-virus. ,,Hopelijk knap je snel op lieverd. We gaan de tweede nacht in”, schrijft Mathilde bij een heftige foto van Jason die in het ziekenhuis aan het vechten is tegen het virus. Jason is nog geen drie maanden oud.

Heftig nieuws

Het is het tweede heftige nieuws dat Mathilde te verwerken krijgt in korte tijd. Eerder deze week liet Mathilde weten dat zij en Michael, de vader van haar zoontje, een punt achter de relatie hebben gezet. Dat was een ontzettend lastige beslissing, schreef Mathilde in een emotioneel bericht op Instagram. ,,Maar helaas zijn we er achter gekomen dat we met veel dingen niet op 1 lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen”, aldus Mathilde.

Tijd en ruimte

Van ruzie is geen sprake; ze hopen in goede harmonie nog voor hun zoon te kunnen zorgen. ,,We hebben nog ontzettend veel liefde voor elkaar en daarom hebben we op tijd de stekker eruit getrokken, zodat wij nog in harmonie met elkaar kunnen omgaan om samen voor onze prachtige zoon te zorgen en af en toe dagjes uit als gezin te doen. Wij hebben tijd en ruimte nodig om dit te verwerken.” Het is niet bekend of Michael op dit moment ook in het ziekenhuis is.

Tags

HEFTIGMATHILDE KEUTERURKZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck