Grote tegenslag voor Peter Gillis: koper villa trekt zich terug

Peter Gillis krijgt tegenslag
Door: Charlotte Wijnen
17-11-2021

Een grote tegenslag voor Peter Gillis en Nicol. Begin september liet het stel weten dat hun luxe villa in Neerpelt verkocht was voor een megabedrag. Maar nu blijkt de Massa Is Kassa-villa toch niet verkocht te zijn…

Toch niet verkocht

Peter zette zijn enorme villa, bekend van zijn programma Massa Is Kassa, eind juli te koop voor een prijs van 1,4 miljoen euro. Begin september kwam hij vervolgens met het goede nieuws dat de villa verkocht zou zijn voor de vraagprijs. Een megabedrag dus, wat hoogstwaarschijnlijk groots werd gevierd.

Maar nu blijkt de villa helemaal niet verkocht te zijn. De makelaar laat aan BekendeBuren weten dat er een optie was genomen door een aspirant-koper, maar dat de koop uiteindelijk niet door is gegaan.

BekendeBuren meldt dat de koper vermoedelijk de financiering niet rond kon krijgen. Inmiddels staat de villa gewoon weer in de verkoop voor de prijs van 1.395.000 euro.

Kasteel gekocht

Een forse tegenvaller voor de familie Gillis, want onlangs onthulde Peter de reden van de verhuizing. Hij heeft een gigantisch kasteel gekocht voor 5,5 miljoen euro.

Hij is enorm trots op zijn nieuwe optrekje. ,,Dit is een pareltje in de regio, dat bijna nooit in de verkoop komt”, vertelde hij aan weekblad Privé. Maar voordat het stel hun intrek neemt, moet er nog veel gebeuren. Het kasteel wordt gerestaureerd én de familie moet nog een nieuwe koper vinden voor de villa in Neerpelt…

Meer DenD