Grote verrassing voor OML’er Roy: ‘Droom uitgekomen’

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Naast de grote zorgen om de gezondheid van Roy, kregen hij en zijn vrouw Annick begin dit jaar er een grote zorg bij. De badkamer in hun woning zit vol met gevaarlijke schimmels die schadelijk zijn voor zijn gezondheid. Gelukkig hebben de mensen om hen heen een enorme verrassing opgezet.

Roy wil zijn gezin een goed en veilig thuis geven, voor als hij er straks niet meer is. Een groot probleem is de badkamer. De wasbak zit vol met barsten en staat op springen. Daarnaast zitten de plafonds en kit-naden vol met gevaarlijke schimmels, die zeer schadelijk zijn voor Roy’s gezondheid.

Gevaarlijke schimmels

Omdat Roy ongeneeslijk ziek is, is hij extra vatbaar. Hij mag geen infecties oplopen, maar door de gevaarlijke schimmels is de kans aanwezig dat hij dit wel oploopt.

Helaas hebben Roy en Annick niet genoeg geld om de badkamer aan te pakken, waardoor er begin dit jaar een crowdfunding opgezet werd. Nu, meer dan een halfjaar later, geeft het koppel een update over de badkamer.

Grote verrassing

,,Ik heb veel vragen gekregen over de badkamer de afgelopen dagen”, schrijft Annick in Instagram Stories. ,,Begin dit jaar is er iets heel speciaals en een grote verrassing voor Roy opgezet. En dit is het resultaat.”

Het stel is net terug van een prachtige vakantie op Aruba met zoontje Scott. Terwijl het gezin kon uitrusten op vakantie, werd er keihard in hun woning gewerkt om de badkamer aan te pakken. In de volgende Story laat Annick de prachtige badkamer zien. Alles is vernieuwd en het koppel heeft zelfs een bad. Roy kan zijn geluk niet op, zo laat hij weten op Instagram.

‘Een droom die uitkomt’

,,Waar moet ik of eigenlijk wij beginnen? Met het woord BEDANKT? Voor ons gevoel is dit niet genoeg want het is niet te beschrijven hoeveel dit voor ons betekent”, aldus Roy. ,,Een droom die uitkomt want ik heb er weer een rustpunt bij. Bij ons in huis als ik me niet goed voel, of ik mijn vrouw even een moment van rust gun, of even tijd wil doorbrengen samen met ons zoontje in bad of in de douche.”

Sprookje

Roy vertelt dat hij ervan houdt om zijn handen uit de mouwen te steken en niet stil te zitten. ,,Die wilskracht is er nog steeds maar ik weet ook dat dit nu anders is”, legt hij uit. ,,Hoe fantastisch is het dan dat ik samen met ons gezin kan bijkomen op vakantie na een heftige periode en we thuiskomen en zo verrast worden met een badkamer wat echt een sprookje is.”

Roy is enorm dankbaar. ,,Wat hebben jullie allemaal hard gewerkt, jullie willen niet weten hoe dankbaar we jullie zijn en dan is dit voor ons gevoel maar een klein gebaar. Maar nogmaals BEDANKT.”

Tags

OVER MIJN LIJKROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck