Grote wens Beatrix binnenkort in vervulling?

Beatrix heeft nog een grote wens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel prinses Mabel samen met haar dochters al voor lange tijd in Londen woont, zou ze nog altijd een hechte band hebben met prinses Beatrix. Het is dan ook Mabel die een lang gekoesterde wens van Beatrix binnenkort in vervulling zou laten gaan…

De bouw van Mabels droomvilla in Breukeleveen is al lange tijd aan de gang, maar het bouwtempo wordt eindelijk opgeschroefd. Zo’n tien maanden lang gebeurde er helemaal niets op het terrein en stond het ambitieuze project enkel op papier.

Nieuw bouwplan

Waarom het project zoveel vertraging heeft opgelopen? Volgens weekblad Story had Mabel bij de gemeente een nieuw bouwplan ingediend waarop het gehele project anderhalve meter naar rechts was verplaatst. Hierdoor moesten alle vergunningen opnieuw worden aangevraagd. Hoewel Mabel daar een tijdje op moest wachten, is alles eindelijk goedgekeurd en wordt er momenteel met man en macht aan gewerkt.

Wens Beatrix

Het plan van Mabel is om volgende zomer haar leven in Londen achter zich te laten en met haar twee dochters terug te verhuizen naar Nederland. Beatrix kan haar geluk niet op: het is haar grote wens om haar schoondochter en kleindochters Luana en Zaria weer dichtbij te hebben.

Hechte band

Dat de band tussen Beatrix en Mabel hecht is, is al eerder gebleken toen Mabel ooit de verlovingsjurk van Beatrix mocht dragen naar de bruiloft van prins Pieter-Christiaan en prinses Anita. Ook was het Beatrix die achter Mabel stond toen het gonsde van de geruchten over een affaire tussen Mabel en crimineel Klaas Bruinsma. Hoewel Mabel zei dat het om een oppervlakkige relatie ging en geen liefdesrelatie, stopten de geruchten niet. Beatrix maakte toen duidelijk dat ze hoe dan ook achter haar schoondochter stond.

Tags

BEATRIXMABELPRINSES BEATRIXPRINSES MABELWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck