Grote zorgen om Céline Dion: ‘Haar lichaam stopte ermee’

Grote zorgen ver gezondheid Celine Dion
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Grote zorgen om Céline Dion: ze moest haar show in Las Vegas afzeggen vanwege medische problemen. Wat is er aan de hand?

Céline Dion zou in november een grote show geven in Las Vegas, maar dit is nu definitief ‘on hold’ gezet. ,,Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen”, zo luidde de verklaring. Maar wat heeft de zangeres precies?

Zus Claudette vertelt wat er is gebeurd

,,Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee”, legt haar zus Claudette uit in het Franse ‘Paris Match’. Daarnaast speelt de leeftijd van de zangeres ook een grote rol. ,,De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet.”

Volgens Claudette moet Céline goed uitrusten, maar is er ‘niets ernstigs’ aan de hand. ,,Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

‘Ik ben er kapot van’

De zangeres liet zelf al weten enorm te balen van de annulering. ,,Ik ben er kapot van. Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet”, schreef Céline op Instagram. ,,Het spijt me vooral dat ik alle fans teleurstel die hun plannen hebben gemaakt om naar Las Vegas te komen. Ik ga mij focussen om weer beter te worden. Ik wil hier zo snel mogelijk doorheen komen.”

Tags

CELINE DION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie