Grote zorgen om Famke Louise

Door: Tanja Brouwer
07-04-2020

Het lijkt niet goed te gaan met Famke Louise. De artieste heeft al een tijd niets meer van haar laten horen en nu zijn alle foto’s op haar Instagramaccount weg. Is ze gehackt, of is er meer aan de hand?

Witte blokken

De laatste keren dat we van Famke Louise hoorden ging het niet altijd goed met haar. Ze werd bekogeld met bekers bier tijdens haar optredens en er is massaal geschreven over haar vermeende relatie met Ronnie Flex. Nu zijn al haar foto’s op Instagram verdwenen en zijn er allemaal nog maar witte blokken te zien. Is het de 21-jarige te veel geworden?

RTL Boulevard zocht het uit en benaderde het management van de zangeres. Volgens het management wil Famke zich op haar nieuwe album focussen en kan ze daar afleiding van onder meer sociale media dus niet bij gebruiken. Dat zou de voornaamste reden zijn van het verwijderen van haar foto’s, maar de witte blokken die er nu staan roepen alleen nog maar meer vragen op. Zal het een truc zijn om haar nieuwe album onder de aandacht te krijgen?

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen