Grote zorgen om Giel Beelen na vreselijke blunder

Giel Beelen
Door: Lois Kuhfus
28-10-2020

Gaat het wel goed met Giel Beelen? Vanmorgen miste hij voor de tweede keer in een week zijn eigen radioshow. Collega’s en Twitteraars maken zich grote zorgen om Giel. ,,Het zal toch niet zo zijn dat we nu grappen maken terwijl er ernstige dingen gebeuren.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verslapen

Het is de tweede keer in een week tijd dat Giel Beelen zijn eigen radioshow mist. In de nacht van donderdag op vrijdag versliep Giel zich en kon hij alleen de laatste dertig minuten nog presenteren. En ook vanmorgen bleek Giel compleet spoorloos bij de aanvang van zijn eigen radioshow.

Het nachtduo Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl waren hierdoor gedwongen om twee uur langer door te werken. Normaal stoppen zij om 04.00 ’s nachts en neemt Giel het over, nu moesten zij tot 06.00 blijven zitten om in te vallen voor hun slaperige collega.

Gezworen

Collega van Velthuysen reageert geïrriteerd op de afwezigheid van Giel ,,Hij had mij nog bezworen dat dit nooit meer zou gebeuren.” Ook uit hij zijn zorgen over zijn collega. ,,Het zal toch niet zo zijn dat we nu grappen maken terwijl er ernstige dingen gebeuren.”

Het radio-duo deed meerdere pogingen om hun collega wakker te krijgen. Zij belden meermaals tevergeefs naar Giel: zijn telefoon stond uit. Luisteraars bekritiseerden de slaapkop. ,,Hoeveel wekkers kan je wel niet kopen voor zeven ruggen?” vraagt een luisteraar zich in de uitzending af.

Ook de collega’s steken de draak met Giel. Zij zingen mee met ‘Flappie’ en maken hun collega Giel belachelijk met een eigen gemaakte tekst.

,,Zijn naam is Giel, hij heeft zich weer verslapen, je kan niet zeggen dat zijn show lekker soepel loopt. Giel verdient hier zeven ruggen, maar ik denk dat hij van al dat geld vooral slaappilletjes koopt!”

BnnVara heeft in een reactie aan de Telegraaf laten weten dat Giel in orde is. Wel is hij op het matje geroepen, want later vandaag volgt een uitgebreide verklaring van het mediabedrijf.

LEES OOK:

Dit is de reden achter ‘vermissing’ Giel Beelen

Meer DenD