Grote zorgen om graatmagere Aaron Carter

Aaron Carter
Door: DitjesenDatjes
15-11-2019

Tieneridool Aaron Carter ligt doodziek in het ziekenhuis. Volgens bronnen weegt hij nog maar 52 kilo. De 31-jarige maakte bekend psychische problemen te hebben. Zo lijdt hij aan schizofrenie en angstaanvallen. Ook zou hij manisch-depressief zijn en verschillende soorten medicijnen slikken om zijn mentale aandoeningen onder controle te houden.

Ziekenhuis

Of dat ook de reden is waarom hij in het ziekenhuis ligt is onduidelijk. Eerder had hij een drugsverslaving en ook was hij verslaafd aan alcohol. De foto die de zanger afgelopen week op zijn Instagram postte, zorgde voor bezorgde fans. Te zien is dat Aaron, de inmiddels ook tatoeages op zijn gezicht heeft, in een ziekenhuisbed ligt.

Bezoek van zijn broer Nick Carter gaat hij niet krijgen. Die eiste namelijk een contactverbod tegen zijn broertje. ,,Gezien Aaron’s toenemende zorgwekkende gedrag en zijn recentelijke bekentenis dat hij met de gedachte speelt om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden wij geen andere keus dan harde maatregelen te treffen”, verklaarde Nick in september. Een dag later zei Aaron dat zijn overleden zus Leslie en Nick hem als kind hebben misbruikt.

https://www.instagram.com/p/B42tPt3F9JB/

 

 

 

 

Meer DenD