GTST-acteur Alkan onder gaat transformatie

Door: Tanja Brouwer
31-01-2019

GTST-acteur Alkan Çöklü heeft de afgelopen 25 dagen flink getraind. Op zijn Instagrampagina post de acteur een foto waarop het resultaat duidelijk te zien is.

Tekst gaat verder onder advertentie

Mentaal

Bij de foto schrijft hij: ,,Doel behaald! Binnen 25 dagen 4.5 kilo vet afvallen. Het was 90% mentaal en 10% fysiek. Het is een mentale strijd met jezelf! In mijn dagelijkse leven merk ik dat je anders met dingen omgaat!”

De acteur heeft ook een boodschap voor al zijn jonge volgers en fans: ,,Als je iets wil.. stel een doel.. en GEEF 120%!! SCHOOL, WERK, OUDERS ALLES! Grijp je droom vast en laat nooit los.”

Bijrollen

De 24-jarige acteur is vooral bekend als Amir Nazar in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij speelde eerder gastrolletjes in Flikken Rotterdam, Als de dijken breken en Vechtershart. Hij speelt de rol van Erdem Yilmaz in de serie Smeris.

View this post on Instagram

DOEL BEHAALD!!❤️🏋️‍♀️ Binnen 25 dagen 4,5 kilo VET afvallen!!! Het was 90% mentaal en 10% fysiek. 🔥Voor alle jonge volgers wil ik hiermee vertellen dat ik meer mentaal ben gegroeid dan fysiek.(Tuurlijk is het mooi meegenomen😂) Het is een mentale strijd met jezelf! In mijn dagelijkse leven merk ik dat je anders met dingen omgaat! Het geeft motivatie op alle fronten. Als je iets wil.. stel een doel.. en GEEF 120%!! SCHOOL, WERK, OUDERS ALLES! Grijp je droom vast en laat nooit los. Zoveel te danken aan Fara, mijn trainer, en @ruggengraat !!! We zijn nog lang niet klaar. Over 2 maanden krijgen jullie weer een foto! Dit keer GROEI!! En ik wil jullie bedanken voor de support en een goede stok achter de deur!!😂❤️ • • • • • #AlkanTubbies #AlkanwasChubby #fit #dreamer #mental #strong #neverquit #positivevibes #gym #abs #justgo #loveyourself #motivation

A post shared by Alkan Çöklü (@alkantubbies) on

 

Meer DenD