GTST-acteur trouwt twee keer!

Door: DitjesDatjes
23-08-2019

Oud-GTST-acteur Louis Talpe heeft voor de tweede keer dit jaar zijn jawoord gegeven aan zijn droomvrouw. Ditmaal in een Zweedse kerk!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Bedankt aan iedereen die deze onvergetelijke dag met ons heeft gevierd.” Oud-GTST-acteur Louis Talpe haalde vrijdag de krant in België, doordat echtgenote Tiffany Ling-Vannerus teksten en foto’s van hun huwelijk op Instagram plaatste.

De tekst in de Vlaamse krant luidt: ,,Heuglijk nieuws ten huize van Louis Talpe. De acteur is deze week in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt met Tiffany, een Vlaamse met Zweedse roots. Ver weg van alle camera’s gaven de twee hun jawoord tijdens een intieme plechtigheid.”

Prachtige foto’s

Leuk nieuws en prachtige foto’s, maar… in mei van dit jaar brachten media het trouwnieuws (compleet met Instagramfoto’s) ook al. Zo meldde Shownieuws destijds: ,,Fantastisch nieuws voor Louis Talpe. De Vlaamse acteur, die vroeger de rol van Mike Brandt in GTST speelde, is getrouwd met zijn Tiffany. Op Instagram deelt de acteur een prachtige foto van de twee, compleet gehuld in hun huwelijksoutfit.”

Geboorteplaats

Hebben de twee hun huwelijk soms nog eens stilletjes  overgedaan? Ja en nee. In mei trouwde het stel voor de wet, maar nu was de kerkelijke inzegening in de Zweedse geboorteplaats van Tiffany.

Liefde

De bruid laat weten: ,,Een paar dagen geleden verzamelden onze meest dichte familie en vrienden zich in mijn kleine geboortestad om er de liefde te vieren. Ik heb er geen woorden voor om deze dag te beschrijven. Het was meer dan ik ooit had gedacht. Jij bent mijn alles en ik voel me zo gezegend je vrouw te zijn. Ik had geen betere partner in het leven kunnen wensen.”

Bijzonder feestelijk

Het was al met al een bijzonder feestelijk jaar voor de Talpes. Want niet alleen Louis gaf zijn jawoord. Diens broer Stefan trouwde eveneens deze zomer met ex-Miss België Romanie Schotte.

Meer DenD