GTST-collega steunt Ferry Doedens: ‘Hij barst van talent’

Ferry Doedens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

GTST-acteur Ferry Doedens is onlangs ontslagen en zal niet langer te zien zijn in de populaire soap. Ferri Somogyi laat weten dat als Ferry hem ooit nodig heeft, hij er voor hem is.

Eigen bedrijf

Als geen ander weet Ferri Somogyi hoe het is om een leven op te bouwen na acteren in GTST. De man was jaren te zien in de soap, maar verliet GTST enkele keren. Inmiddels is hij weer terug, maar hij heeft er ook wat klussen naast en heeft zelfs  het bedrijf ‘ShoutOut’ opgestart.

BN’ers kunnen via dat bedrijf boodschappen inspreken voor bijvoorbeeld de telefoons van fans. Het bedrag dat de sterren daarmee verdienen, is voor 75% voor hun. Slechts een kwart van de inkomsten gaan naar Ferri. Dit concept is een uitkomst voor Ferry Doedens, die op deze manier toch nog inkomen vergaard. 

‘Hij barst van het talent’

,,Hij krijg veel aanvragen binnen met ShoutOut”, zegt Ferri tegen weekblad Weekend. ,,Het is een ontzettend populaire en waanzinnig leuke gozer. Hij is heel blij met het initiatief.” De GTST-acteur leeft mee met zijn oud-collega die gedwongen is te stoppen bij de soap. ,,Als hij me nodig heeft, sta ik voor hem klaar, maar dat weet hij wel.” De toekomst van Ferry ziet er onzeker uit door zijn ontslag, maar Ferri denkt dat Ferry altijd op z’n pootjes terecht komt. ,,Ferry barst van het talent. Ik maak me dan ook geen zorgen om zijn toekomst.”

Tags

Ferry DoedensGTSTOntslagen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie