‘GTST-crew stapte op vanwege gemeen gedrag Erik de Vogel’

Erik de Vogel vervelende collega
Door: Charlotte Wijnen
01-12-2022

Er gaat een bizar gerucht over Erik de Vogel, die Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden speelt, rond. Iemand die in het verleden achter de schermen bij de soap werkte, onthult dat de hele crew opstapte vanwege het gedrag van Erik. ,,Hij is in het echt ook een Ludo Sanders.”

Erik de Vogel is één van de vaste personages in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar hoewel hij al vanaf 1996 de rol speelt van Ludo Sanders, zouden mensen achter de schermen niet altijd even enthousiast zijn geweest over Erik. Sterker nog: volgens een oud-medewerker is Erik in het echt precies hetzelfde als de rol die hij in de soap speelt…

‘Vreselijke man’

,,Hij was super gemeen naar de crew”, schrijft de oud-medewerker in gesprek met Juicechannel. Ook kon hij over de kleinste dingen al uit zijn slof schieten. ,,Naar de productie als er een keer verkeerde sokken lagen.”

Ook deed hij volgens de bron ‘erg kleinerend’ tegen een medewerker. ,,Hij vond het Brabantse accent van mijn collega ‘niet om mee te werken’. Erg kleinerend, vreselijke vent.” Op een gegeven moment zouden de medewerkers het helemaal zat zijn geweest. ,,We zijn uiteindelijk met het hele team opgestapt.”

TAGS

Meer DenD