GTST einde verhaal voor Ingmar Schrama

Actrice Ingmar Schrama, ook wel bekend als Sjors Langeveld, werd getroffen door een burn-out en verliet GTST ruim twee jaar geleden. Melissa Drost zou haar toen tijdelijk vervangen maar blijkt nu dat zij toch de definitieve ‘Sjors’ zal blijven.

Groot vraagteken

Altijd een groot vraagteken of Ingmar zou terugkeren naar de soapstad. Ook verliet ze afgelopen februari het drukke Amsterdam voor nóg meer rust. Op GTST.nl laat zij weten dat ze definitief afscheid neemt van haar personage Sjors Langeveld, terwijl ze na twee jaar wel hersteld is van haar burn-out.

Van meisje tot moeder

,,Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Heel veel liefs, Ingmar”

Definitief afscheid

Ook al voelt Ingmar zich stukken beter, haar besluit staat dus vast om niet meer terug te keren naar het fictieve dorpje Meerdijk. ,,We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet. Melissa Drost, die de rol in de twee jaar heeft overgenomen zal de rol van Sjors blijven vervullen.” staat op de website van GTST.