GTST-sterren Anouk en Dorian hadden een affaire: ‘In hotel beland’

Anouk en Dorian hadden een affaire
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een ex-productiemedewerker van Goede Tijden, Slechte Tijden is uit de school geklapt. Voordat Anouk Maas afscheid nam van de soap, zou ze een affaire hebben gehad met haar collega Dorian Bindels. En dat terwijl Anouk toen in een relatie zat…

Niet alleen in de soap zélf is een hoop aan de hand, ook achter de schermen speelt er al jaren genoeg. Zo bloeide er iets op tussen de sterren Anouk Maas en Dorian Bindels, iets wat Anouk liever geheim had gehouden.

‘Na personeelsfeestje in hotel beland’

Een ex-productiemedewerker vertelt aan Juicechannel dat het regelmatig gebeurde dat GTST-sterren het buiten de opnames gezellig met elkaar hadden. ,,Maar over Anouk en Dorian wist bijna heel de crew het nadat ze na een personeelsfeestje met elkaar in een hotel zijn beland”, schrijft het kanaal op Instagram.

Op het moment van de affaire had Dorian nog geen relatie met Bertrie Wieringa, maar Anouk zat op dat moment wél in een relatie.

Meer affaires achter de schermen

Ook bij de crewleden zijn een aantal affaires bekend. ,,Zo is er een productiemedewerker geweest die bij stagiaires en in de dm is geslide terwijl hij net vader was geworden en thuis een vrouw en kinderen had zitten”, aldus Juicechannel.

Tags

affaireAnouk MaasDorian BindelsGoede Tijden Slechte TijdenGTST

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie