GTST’s Ferri Somogyi ’s zoveelste relatie…

Door: DitjesDatjes
21-12-2017

Ferri Somogyi heeft in de liefde flink wat te verduren gekregen. Na zijn relatie van twee jaar met de 12 jaar jongere Petra Smits viel hij voor de 23-jarige Daniëlle Bubberman. Maar de 25-jarige Noëlle Stek, is pas écht z’n grote liefde, als we Somogyi mogen geloven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gelukkig

,,Ik kan je zeggen dat we heel gelukkig zijn. Ik denk inderdaad dat zij de ware is. Voor minder zou ik het ook niet doen. Bij Noëlle kan ik echt volledig mezelf zijn, wat volgens mij een van de allerbelangrijkste dingen in een relatie is“, laat hij aan Privé weten.

In een deuk liggen

Zoals vaker kan het bij Ferri in de liefde intens aan toegaan. ,,Ik had haar acht jaar geleden als eens gezien en we kwamen elkaar toevallig weer tegen toen we beiden een middag in Volendam waren. Daarna is het heel hard gegaan.”

Het koppel is negen maanden verliefd maar woont nog niet samen. Dat lijkt echter een kwestie van tijd. ,,We zijn er serieus over aan het praten. We zijn hoe dan ook bijna elke dag bij elkaar. Ze is intelligent. Ik kan echt volledig in een deuk liggen om haar.”

Oppas

Of Ferri, die sinds twee jaar weer een rol als Rik in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft, ook meteen een gezin wil stichten is onuidelijk. Groot voordeel is wel dat Noëlle gek op kinderen is. Ze heeft jarenlang ervaring als oppas en is eigenaar van website The Nanny Shop, die tussen oppas en ouders bemiddelt.

 

View this post on Instagram

❤ By @sharon_zusann Www.sharonzusann.com

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on

View this post on Instagram

The Nanny Shop!!

A post shared by Noëlle Somogyi (@noellesomogyi) on

Meer DenD