Guido den Aantrekker zwaar onder vuur door steunen Rachel Hazes

Guido den Aantrekker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes haalde hard uit naar Monique Westenberg. André zou nog steeds alles betalen voor zijn ex en volgens Rachel moet Monique maar eens gaan werken voor haar geld. Guido den Aantrekker was vermoedelijk de énige die Rachel steunde in haar uitspraken. En dat heeft hij geweten…

Rachel bestempeld als leugenaar

Guido den Aantrekker kon op een hoop kritiek rekenen nadat hij Rachel steunde in de uitspraken die ze deed over Monique. André betaalt nog alles voor zijn ex en Rachel vindt dat Monique maar eens werk moet gaan zoeken. Uitspraken die bij velen verkeerd vielen en Rachel werd meteen bestempeld als leugenaar.

Maar volgens Guido zijn de uitspraken die Rachel deed wél waar. ,,Ga er maar vanuit dat het klopt”, zei Guido in Shownieuws. Anouk Smulders had net als de rest van Nederland twijfels of het verhaal van Rachel wel klopt. Monique heeft namelijk veel volgers op Instagram en kan ook daarmee haar geld verdienen.

‘Dat zij niets verdient is niet waar’

,,Ik weet wat voor tarieven er op social media rondgaan en ik weet ook wat voor samenwerkingen zij heeft. Dat zij niets verdient is dus niet waar”, zei Anouk. Maar volgens Guido heeft Monique de samenwerkingen enkel te danken aan André.

Ook op Twitter barstte de bom. Twitteraars begrijpen niet waarom Guido het telkens opneemt voor Rachel. ,,Wil zo graag weten waarom je dit Rachel niet voor de voeten gooit maar Monique wel”, vraagt iemand zich af. ,,Omdat hij goed met die mensen omgaat! Hij zal nooit en te nimmer iets slechts over hun schrijven”, verklaart een ander.

Tags

ANDRÉ HAZESGUIDO DEN AANTREKKERMONIQUE WESTENBERGONDER VUURRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck