Guy Pearce: ‘Ik ben NIET getrouwd met Carice’

Guy Pearce ontkent enige verbintenis met Carice|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt al enige tijd gefluisterd over een huwelijk tussen Guy Pearce en Carice van Houten. De twee zouden onlangs getrouwd zijn op een geheime locatie. Guy reageert voor het eerst op de geruchten.

Carice leerde de vader van haar kind, de Australische Guy, in 2015 kennen tijdens de opnamen van de film Brimstone. De vonk tussen de twee sloeg al snel over en in 2016 werd hun liefde bekroond met de komst van zoontje Monte.

Ingewikkeld patroon

Carice liet eerder al weten dat ze dolgelukkig is met Guy, maar dat de langeafstandsrelatie soms ingewikkeld is. Guy woont in Nederland maar verblijft ook vaak in Melbourne, waar hij een opnamestudio heeft en zijn familie woont. ,,Als acteur is hij veel weg”, zei Carice in gesprek met Bazaar. ,,We hebben een ingewikkeld patroon van leven. We werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen.”

Guy reageert op huwelijksgeruchten

Toch werd er al langere tijd gesproken van een verloving. Twee maanden terug meldde de Australische krant Canberra Daily News zelfs dat het stel in het geheim getrouwd is. ,,Het paar zou de geloften hebben afgelegd tijdens een intieme ochtendceremonie op een geheime locatie, in het bijzijn van enkele goede vrienden en familieleden”, zo schreef de krant.

Het huwelijk werd door beiden niet bevestigd, noch ontkend. Maar nu heeft Guy eindelijk gereageerd op de geruchten. Volgens hem kloppen de roddels niet en is er helemaal geen bruiloft geweest. ,,We zijn niet getrouwd. Dat kan ik je wel vertellen”, zegt hij in gesprek met RTL Boulebard.

BuzzE

Tags

BRUILOFTCARICE VAN HOUTENGEHEIMGUY PEARCEONTHULDVERLOVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck