Gwyneth Paltrow dronk zich door lockdown heen

Door: Lies Jansen
10-05-2021

Gwyneth Paltrow had een nogal opmerkelijke gewoonte om de lockdown door te komen. De 48-jarige actrice dronk namelijk zeven dagen in de week sterkedrank. ,,Ik ben volledig van de rails gegaan”, legt Gwyneth uit. 

Eigen cocktail

De actrice bedacht een eigen cocktail. Een goudencombinatie van de lekkerste alcoholische versnaperingen, als we de 48-jarige Paltrow moeten geloven. ‘De Buster Paltrow’ noemde Gwyneth haar cocktail. ,,Vernoemd naar mijn opa, die ook graag whisky dronk. Ik mengde een heerlijke quinoa whisky uit Tennessee met wat maple syrup en citroensap. Stoppen na eentje is erg moeilijk, want dit is zo lekker!” Op een gegeven moment dronk Paltrow zeven dagen in de week meerdere glazen sterk. ,,Achteraf dacht ik: wie doet zoiets nu? Dit is echt niet goed”, aldus de actrice.

‘Volledig van de rails gegaan’

,,Ik ben volledig van de rails gegaan. Ik was nooit echt héél dronken, maar toch…”, legt Paltrow uit. Nu er weer een beetje sprake is van versoepelingen kan de actrice zich weer focussen op haar gezonde levensstijl. 

Loog Gwyneth over levensstijl?!

Eerder dit jaar vertelde Gwyneth juist dat het coronatijdperk een cadeau was voor haar lijf. Nadat de actrice in januari 2020 positief werd getest op het coronavirus, besloot ze het roer radicaal om te gooien. Wat na het virus volgde was een gebalanceerd eetpatroon zonder suikers en alcohol. ,,Ik voel me goed nu, heb energie en zie het min of meer als een cadeautje aan mijn lijf. Ik sport elke ochtend en probeer zo vaak mogelijk in de sauna te zitten om giftige stoffen af te voeren en zodoende gezond te blijven”, aldus Gwyneth in een live chat van haar lifestylemerk Goop. Dit hield de actrice dus niet de hele lockdown vol.

Meer DenD