Had Dirk Kuyt een facelift?

Dirk Kuyt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Vorige week shockeerde Dirk Kuyt vriend en vijand toen hij verscheen bij Voetbal Inside. De voetballer was een hele transformatie ondergaan: zijn gel-krulletjes werden ingeruild voor een hippe kuif en ook werd er gespeculeerd over eventueel botox gebruik. Nu beweert een specialist dat hij een facelift gedaan heeft…

Kijkers thuis konden hun ogen niet geloven bij het zien van ‘de nieuwe Dirk’. Al gauw werd er gespeculeerd dat zijn metamorfose te maken zou hebben met zijn scheiding. Een nieuwe Dirk, een nieuwe liefde?

Facelift

Weekblad Story ging verhaal halen bij Diana Gabriëls, eigenaresse van de cosmetische kliniek waar veel BN-ers zich hebben laten ‘pimpen’. Zij beweert dat het overduidelijk is dat de Feyenoorder een facelift heeft gehad…

,,Het is héél mooi gedaan. Dirk heeft een complete facelift gehad”, meent de eigenaresse van de kliniek te weten. ,,Dat betekent dat zijn huid en spieren wat zijn aangetrokken en wat delen in zijn gezicht zijn opgevuld met eigen lichaamsvet.”

Diana beweert te weten waarom Dirk’s gezicht een stuk voller lijkt. ,,Dirk was een topsporter, dan heb je een heel laag vetpercentage. Dat eet het collageen op in je gezicht,” zegt zij hierover. ,,Hij heeft daardoor een rimpelig hoofd en een ingevallen gelaat, omdat hij zo afgetraind was. Als je dan een normaal vetpercentage krijgt, komt alles terug. Maar in je gezicht niet.”

Volgens Gabriels zou de vermeende arts Dirk’s gezicht op een innovatieve manier weer hebben opgelapt. ,,Dat hebben ze opgevuld met eigen lichaamsvet. Dit is technisch echt heel goed gedaan. Dirk heeft een goede arts uitgekozen!”

LEES OOK:

Echtscheiding Dirk Kuyt neemt opvallende draai

Tags

DIANA GABRIËLSDIRK KUYTFACELIFT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck