GERUCHT: Had Thijs Römer affaires met fanclubleden?

Had Thijs Römer affaires met fanclubleden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een hardnekkig gerucht rond over Thijs Römer. Hoewel hij al jarenlang samen is met Igoné de Jongh, zou hij meerdere affaires hebben gehad met dames die in de fanclub van Moordvrouw zaten. Dat melden bronnen aan showbizzkanaal Juicechannel.

Thijs is al sinds 2016 gelukkig met Igoné en in 2019 stapten ze in het huwelijksbootje. In een eerder interview liet Igoné weten dat de relatie met Thijs na jaren nog steeds goed zit.

‘We wíllen van elkaar houden’

,,Wat wij goed doen, als je al iets goed kunt doen in een relatie, is dat wij heel erg graag van elkaar wíllen houden”, zei ze in gesprek met LINDA. ,,Het is totaal geen opdracht. We wíllen het, omdat we het echt leuk vinden. Als je het zo simpel kunt houden, ben je al een heel eind.”

‘Affaires met dames uit fanclub Moordvrouw’

Maar een ontdekking van showbizzkanaal Juicechannel laat zien dat de relatie toch iets minder rooskleurig zou zijn dan verwacht. Een bron is naar voren gestapt met een verhaal dat Thijs affaires zou hebben gehad met meerdere dames. ,,Onze bron vertelt dat Thijs Römer het met meerdere meisjes heeft gedaan die in de fanclub zaten van Moordvrouw”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Eén van deze dames is de vriendin van de bron. ,,Deze bron heeft ons verschillende gesprekken laten lezen en daarin wordt duidelijk dat Thijs met haar wil afspreken”, aldus het kanaal. ,,Ook vroeg hij aan haar of ze seks met hem zou willen, los van dat het spannend is en het eigenlijk niet kan. Hij wist dus precies dat hij fout zat!”, aldus Juicechannel.

Dochtertje ophalen

De bron vertelt dat Thijs niet eerlijk is tegen Igoné over wat hij allemaal uitspookt. ,,Thijs vertelde aan Igoné dat hij zijn dochtertje ging ophalen bij zijn ex Katja Schuurman, maar daar vertelde hij niet bij dat hij eerst langs deze dame ging om even bij haar te ‘chillen’.”

Juicechannel meldt gesprekken te hebben gelezen in een groepsapp waaruit blijkt dat deze dame niet de enige is waar Thijs mee afsprak. De dames zouden al eerder hebben getwijfeld om naar voren te stappen en de komst van de online roddelkanalen zou dit makkelijker hebben gemaakt.

Tags

AFFAIRESGERUCHTGERUCHTENIGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck