Hailey Bieber vond gevangenisbezoek ‘levensveranderend’

Door: DitjesDatjes
04-04-2021

Hailey Bieber vond haar bezoek aan een gevangenis in California ‘levensveranderend’. Samen met haar man Justin Bieber bezocht het topmodel vrijdag de gevangenis. “Een dag die mijn leven heeft veranderd op een ongelooflijke manier”, schrijft Hailey op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daarbij deelt ze een aantal foto’s van haarzelf met Justin in de staatsgevangenis in Lancaster, een stad in California. Zo zijn de twee te zien terwijl ze hand in hand over het terrein lopen.

Tijdens hun bezoek ging het koppel in gesprek met de medewerkers en gevangenen over de speciale religieuze programma’s die de gevangenis aanbiedt. “Ik zal de mensen die we hebben ontmoet en hun ongelooflijke verhalen nooit vergeten”, deelt Hailey daarover.

De twee zijn zelf ook gelovig en een van de beroemdste volgers van de evangelische organisatie Churchome van Judah en Chelsea Smith. Hiervoor waren de twee aangesloten bij de megakerk Hillsong Church, maar daarvan nam Justin begin dit jaar afstand na een schandaal rond voorganger Carl Lenz, die werd ontslagen bij de kerk vanwege een buitenechtelijke affaire.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD