Hailey en Justin Bieber gaan voor een kindje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Justin Bieber doet in zijn documentaire ‘Justin Bieber: Our World’, een boekje open over zijn doelen in het leven. Zo is het zijn grootste droom om een gezin te stichten met zijn vrouw Hailey.

‘Eind 2021 proberen’

,,Ik wil doelen stellen en er plezier in hebben om deze te behalen. Familie komt op de eerste plek en hopelijk komt er ook een kindje”, zo onthult hij in de documentaire. Op dat moment richt hij zich naar Hailey en vraagt: ,,Zullen we het eind 2021 proberen?”

Het koppel zorgde afgelopen maand al voor veel geruchten toen Justin over de buik van Hailey wreef. Dit deed hij op de rode loper tijdens het Met Gala in New York, meldt de Telegraaf. Maar het bleek toch vals alarm te zijn. Bronnen vertelden aan TMZ dat Hailey niet in verwachting is maar dat het slechts een liefdevol gebaar was.

Mentale gezondheid

Inmiddels is het beroemde koppel al wel gewend aan de geruchten die rondgaan. Zo ging er een lange tijd rond dat de relatie tussen de twee niet goed zou zitten.

In de documentaire gaat Justin verder op zijn relatie in. Hailey geeft hem rust en troost en steunt hem door dik en dun. ,,Nu ik een partner heb om de rest van mijn leven mee te delen, gaat het goed met mijn mentale gezondheid, hart en geest”, aldus de zanger.

Tags

GEZINSUITBREIDINGJUSTIN BIEBERJUSTIN EN HAILEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck