Hajo Bruins kiest eindelijk voor gezin

Het leven van Penoza-ster Hajo Bruins (59) is de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Hij verliet zijn vrouw voor de 28 jaar jongere Linde, kreeg met haar een kindje, én zegt zelf dat hij minder aan zichzelf denkt.

Ego

,,Ik leef gezonder dan vroeger zodat ik zo lang mogelijk fit blijf. Ook werk ik veel minder”, vertelt hij aan weekblad Weekend. ,,Vroeger werkte ik altijd, ik deed allerlei projecten tegelijk. Nu vind ik mijn kinderen belangrijker dan mijzelf.” De acteur kiest dan ook voor zijn gezin, en is vooral erg betrokken bij de opvoeding van zijn jongste dochter (3). ,,Het leuke is dat ik de afgelopen maanden voor onze kleine meid heb gezorgd zonder daar enig probleem mee te hebben. Ik heb drie projecten afgezegd omwille van het gezin. Dat werkt heel goed.” Hajo weet nu dat een carrière niet zaligmakend is. ,,Het gaat niet meer om mijn ego en dat voelt heel gezond. Ik merk ook goed het mijn kinderen doet als je veel thuis bent.” Samen met zijn vriendin Linde en hun jonge dochtertje Mia gaat ze drie maanden op reis. Iets waar ze allebei van droomden, maar waar het nooit van kwam.

Dochters

De acteur heeft goed contact met zijn drie oudere dochters uit eerdere relaties. Een van die dochters komt op bezoek als Hajo aan het reizen is. Jongste dochter Mia gaat mee op reis. Hajo is zo gek op zijn dochters, dat hij een vijfde kind niet uitsluit. ,,Ik ben in maart 59 geworden. Linde en ik moeten het daar eerst heel uitgebreid over gaan hebben. Voor mia hebben we ook zo’n gesprek gehad, over het idee dat ik op mijn 70ste nog op het schoolplein sta voor haar.”