Megastunt sensationeel AJAX: kwartfinale!

Ajax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ajax heeft Real Madrid verslagen in een spectaculaire wedstrijd. Lassche Schòne maakte via een spectaculaire vrije schop 1-4, nadat eerder Madrid een tegen doelpunt had gescoord. Daarmee was de wedstrijd beslist en bereikt Ajax tegen alle verwachtingen in de kwartfinale in de Champions League.

Maar spannend was het!

Tadic maakte in de 63e minuut de 0-3, nadat er twijfel was over een bal die buiten de lijnen is gegaan. Vraag was over de VAR het doelpunt zou goedkeuren… Maar het doelpunt werd GOEDGEKEURD!

In de achtste minuut scoorde Hakim Ziyech een geweldige goal tegen Real Madrid. Nadat er eerder op de lat werd geschoten bij Ajax was er uit het niets de Ajax-goal… 0-1

En ja, in de 18e minuut maakt Neres de 0-2 voor Ajax… Ajax staat nu virtueel in de kwartfinale! De wedstrijd is super spannend, waarbij Ajax en Madrid in evenwicht zijn. Vazquez werd in de 29e minuut van de eerste helft gewisseld voor Bale.

Zwartkijkers, onder andere ook onder ervaren voetbalverslaggevers, werden gelogenstraft door Ajax.