Halfnaakte André maakt Bridget gek

Door: Lies Jansen
09-12-2019

De afgelopen weken is er veel te doen geweest over de nieuwe relatie van zanger André Hazes (25) met de presentatrice Bridget Maasland (45). Ook nu kan niemand om hen heen. Het is weer duidelijk dat André en Bridget gek zijn op elkaar. Wanneer de zanger een foto post met ontbloot bovenlijf, in de sportschool, kan Bridget het niet laten te reageren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De foto heeft het onderschrift: ,,We gaan voor die Mens Health broer.”
Waarop Bridget reageert met: ,,Maak me gek!”

Niet onder stoelen of banken

Hoewel de twee eerder in een radio-uitzending aangaven nog niet zo lang met elkaar om te gaan op deze manier, zijn ze wel heel innig. Zo posten de twee regelmatig kiekjes samen. Daarnaast zijn ze net terug van een paar dagen Parijs.

Instagram niet verwijderd?

De Nederlandse volkszanger gaf in een interview met de Story aan Instagram te willen verwijderen. ,Alles wat ik op dit moment doe is nieuws”, zegt de zanger tegen het weekblad. ,,Ik leef echt onder een vergrootglas. Ik heb er zelfs over nagedacht om mijn Instagram te verwijderen.” Maar André heeft dat dus duidelijk niet gedaan.

Trap na van Rachel

Daarnaast verscheen de moeder van de zanger, Rachel (49) ook in de media. Hoewel ze nooit achter de relatie van Monique en André zou hebben gestaan, is ze nu wild enthousiast over Bridget.

Meer DenD