Halfzus Dré en Rox reageert op verzoeningspoging

Halfzus Andre en Roxeanne
Door: Eva Steins
30-09-2020

Nadat Roxeanne en Dré Hazes de strijdbijl afgelopen zomer begroeven was de familie dolblij. Maar nog niet alle contacten zijn hersteld: halfzus Nathalie en halfbroer Melvin hebben nog steeds geen contact met het jongere telg van hun vader. Halfzus Nathalie geeft haar duidelijke mening over een verzoening met Dré en Rox.

Hoe zat het ook alweer?

Wie denkt dat ‘Kleine jongen’ en ‘Wees zuinig op m’n meissie’ een ode zijn aan Dré en Rox heeft het mis. Uit eerdere huwelijken heeft volkszanger André Hazes namelijk nog twee kinderen: Nathalie (47) en Melvin (38).

André kreeg met zijn eerste vrouw Annie een dochter in 1973: Nathalie. Het stel groeide uit elkaar en maakten hun scheiding zes jaar later bekend. Kort daarna viel André voor Ellen, met wie hij in 1981 trouwde. Zij kregen samen een zoon. Melvin werd in 1982 geboren.

Ook dit huwelijk liep op de klippen toen André smoorverliefd werd op de oude oppas van zijn zoon.. Jawel: Rachel van Galen, die we nu kennen als Rachel Hazes. Zij gaven elkaar in 1991 het jawoord en kregen twee kinderen: Rox en Dré.

Zowel Nathalie als Melvin hadden slecht contact met hun vader. Melvin nam zelfs afstand van zijn achternaam ‘Hazes’. Nathalie en André herstelden hun contact toen zij hem zijn eerste kleinzoon schonk. Maar dit heeft niet lang mogen duren: hun vader André Hazes overleed in 2004.

Nathalie

De familie Hazes is niet vies van een vete op z’n tijd. Zowel Melvin als Nathalie hebben geen contact met André’s tweede (of derde) leg. Wel houdt Nathalie haar halfbroer- en zus in de gaten op social media, zo geeft ze toe in de Story. Zij geeft aan blij te zijn voor ze dat het contact weer hersteld is: ,,Super voor ze,” reageert zij enthousiast. ,,Echt geweldig!”

Staat Nathalie ook open voor een hereniging met Dré en Rox? ,,Ik vind het allemaal goed” laat zij nonchalant weten. Het lijkt er niet op dat zij hierin de eerste stap zal zetten..

Momenteel woont Nathalie in Spanje: ,,Ik heb hier een heerlijk leven. We hebben ons restaurant vorig jaar verkocht. Net voor de coronacrisis. Daar hebben we veel geluk mee gehad. Daar zijn we erg blij mee.”

Ook laat Nathalie weten dat zij haar vader nog dagelijks eert door zijn muziek te luisteren: ,,Die draai ik vaak. Op die manier is hij nog dagelijks in mijn leven.”

LEES OOK:

Roxeanne Hazes wordt pijnlijk buitengesloten door Rachel

Meer DenD