Halfzus Meghan wil ruzie bijleggen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, is de afgelopen maanden veel in de publiciteit geweest. Ze had geen goed woord over voor Meghan, en kwam daardoor zelf vaak negatief in het nieuws. Mede door haar ‘haattweets’ over haar beroemde halfzus.

Gesprek

In een talkshow in Engeland was Samantha te gast, en de interviewer pakte haar stevig aan. Hij wilde weten waarom Samantha zo’n hekel aan haar halfzus lijkt te hebben en waarom ze dat moest uitten op Twitter.
Het antwoord van Samantha was vaag. Ze vertelde dat er in elke familie wel wat ruzie’s zijn, en dat dit die van hun was. De interviewer zei daarna het niet te snappen dat ze zulke gemene dingen over haar zus op Twitter zette, want dat is niet iets wat families doen. Daarop biedt ze haar excuses aan. Samantha is niet alleen in Engeland voor het interview, maar ook voor Meghan. Ze hoopt namelijk na jaren weer contact te krijgen met haar, al vraagt de interviewer zich af waarom Meghan dat zou willen. ,,Ik hoopte dat als ze wist dat ik hier was, ze met mij zou willen praten. Maar ik denk nu niet dat dat gaat gebeuren. Onze ruzie is uit de hand gelopen, en ik denk dat iedereen gekwetst is.”

Jaren

In verschillende Tweets heeft Samantha uitgehaald naar Meghan. Zo vindt ze het verschrikkelijk dat Meghan haar ‘negeert’, zeker omdat ze MS heeft en in een rolstoel zit. Daarnaast vergeleek ze prins Harry met een hamster.

De ruzie speelde al voordat Meghan met Harry een relatie kreeg, want ze zouden elkaar al een decennium niet gezien hebben. Ze was dan ook niet uitgenodigd op de bruiloft van Meghan en Harry.

Tags

Meghan MarklaRuzieSamantha MarkleTwitter

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie