Handgeschreven brief van Meghan Markle uitgelekt

Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Dat het niet zo soepel loopt tussen Meghan Markle en haar vader is niets nieuws. Thomas Markle, vader van Meghan, heeft een smeekbrief naar buiten gebracht. In de brief van vijf kantjes zegt Meghan onder andere dat hij haar hart in miljoenen stukjes heeft laten breken. Vorige week werd het bestaan van de brief bekend doordat vijf vriendinnen van Meghan anoniem hun verhaal deden in het tijdschrift People.

Breuk

De problemen tussen Meghan en haar vader Thomas ontstonden toen Thomas zich in de aanloop naar het huwelijk, van Meghan en Harry, liet betalen voor fotoshoots en interviews. En nu heeft hij dus ook de handgeschreven brief van zijn dochter aan de Britse pers gegeven.

Pijn

Het doet Meghan enorm veel pijn dat haar vader zo doet. In haar brief schrijft ze: „Je acties hebben mijn hart in een miljoen stukjes gebroken – niet simpelweg omdat je zo’n onnodige en ongerechtvaardigde pijn hebt veroorzaakt, maar omdat je de keuze hebt gemaakt niet de waarheid te vertellen, omdat je een marionet bent in deze kwestie. Iets dat ik nooit zal begrijpen.” Ook vraagt ze haar vader te stoppen met alleen te communiceren via de roddelbladen. ,,Misschien voel je dat je er te diep inzit en niet meer kan stoppen, maar als je even een moment neemt om te overpeinzen, dan zie je dat het leven met een schoon geweten waardevoller is dan welke zak geld ook”, vertelt ze in de brief.

Tags

BRIEFFAMILIEPRINS HARRYRELATIEPROBLEMENTHOMAS MARKLEVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck