Hanne en Marthe sneren naar ‘zweverige’ Klaasje: ‘Nieuw K3’tje Julia veel energieker’

K3 ruzie||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was Julia die K3 weer compleet wist te maken. Het klikt zelfs zo goed met Hanne en Marthe dat oud K3’tje Klaasje alweer vergeten lijkt te zijn. In een interview met Dag Allemaal delen Hanne en Marthe zelfs een sneer uit naar hun oude collega. ,,Julia is zo’n energiebom, wat een verschil met Klaasje.”

Het allereerste interview met de nieuwe K3 staat in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. Nieuw K3’tje Julia hoort er meteen helemaal bij: samen met Hanne en Marthe schittert ze op de cover.

‘Klaasje is nogal aan de zweverige kant’

Maar op de cover wordt ook direct duidelijk dat oud K3’tje Klaasje nu al vergeten lijkt te zijn. ‘Julia is zo’n energiebom… Wat een verschil met Klaasje’, staat er met koeienletters.

Vooral Hanne zou in het interview hebben uitgehaald naar Klaasje, zo meldt showbizzkanaal Juicechannel. ,,Klaasje en Julia verschillen echt wel. Dat voel je in de vibe die ze hebben. Klaasje is nogal aan de zweverige kant. Maar Julia is een energiebom next level”, zou Hanne hebben gezegd.

K3-fans boos

En dat terwijl Klaasje nog maar net de afscheidstour achter de rug heeft. Veel K3-fans zijn dan ook zeker niet te spreken over de sneer. ,,Er is niks mis mee om zweverig te zijn. Onaardig om nu negatief te doen over Klaasje”, reageert een fan op het interview. Een ander zegt het niet eens te zijn met het feit dat Julia beter is. ,,Klaasje is even goed als Julia. Heb eens respect.”

Tags

HANNEK2 ZOEKT K3K3KLAASJEMARTHESNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck