Hanne van K3 geeft update over zwangerschap: ‘Het gaat heel goed’

K3 Hanne geeft update zwangerschap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Hanne Verbruggen, een van de drie zangeressen van K3, voelt zich ‘supergoed’. De Vlaamse zangeres is zwanger van haar eerste kindje met haar partner Jorn.

,,Prima. Alles gaat goed, ik voel me ook echt heel goed”, zei de 28-jarige Verbruggen tegen RTL Boulevard. Hoewel de Vlaamse eind dit jaar is uitgerekend, is ze wel van plan om te blijven optreden. ,,Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten”, zei ze eerder tegen Het Laatste Nieuws. De voorstellingen van de nieuwe K3-show in Nederland in het najaar van 2022 en Vlaanderen in het voorjaar van 2023 gaan vooralsnog door, staat op de website van Studio 100. Hanne bekijkt samen met Studio 100 of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn.

Vuurdoop

De show van gisteren was ook gelijk de vuurdoop van de Nederlandse Julia. Ze is al een tijdje lid van de groep, maar door corona konden de eerdere liveshows niet doorgaan. De show, die plaatsvond in Den Haag, werd druk bezocht door Bekend Nederland. Zo is op Instagram te zien dat de 3-jarige Kae, de dochter van Naomi van As en Sven Kramer, de tijd van haar leven heeft tijdens de voorstelling. Ook Maxime Meiland en dochtertje Claire waren van de partij.

Tags

Hanne VerbruggenK3Zwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie