Hanneke Groenteman verhoogt hypotheek om nieuwe tanden te betalen

Hanneke Groenteman krijgt duur gebit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Oud-presentatrice Hanneke Groenteman heeft nieuwe tanden nodig en dat gaat haar zóveel geld kosten, dat ze haar hypotheek moet verhogen om het te kunnen betalen. ,,Het gaat mij ongeveer 20.000 euro kosten en dat heb ik niet.”

Gevallen van fiets

Tegenwoordig is het bijna normaal te noemen: facings. Veel bekende Nederlanders laten hun gebit al doen bij het minste of geringste en komen weer thuis met parelwitte tanden. Hanneke vindt dat maar onzin, zij wilde juist zo lang mogelijk haar eigen gebit houden. Helaas moest ze er toch aan geloven.

,,Ik had een paar valse voortanden, een brug. En toen was ik van de elektrische fiets gevallen en toen was die brug gebroken. Toen moest ik door het leven met noodbruggen”, vertelt Hanneke in de podcast ‘Teun en Gijs vertellen alles’. Maar die brak voortdurend waardoor ze steeds naar de tandarts moest.

20.000 euro voor nieuwe tanden

Vanochtend waren dan eindelijk haar nieuwe tanden klaar en hoeft ze niet meer ’tandloos’ door het leven of met een brug die voortdurend breekt. Hanneke is er dan ook erg blij mee, maar als het niet noodzakelijk was had ze het niet gedaan. Want aan die nieuwe tanden hangt wel een hoog prijskaartje. Zo hoog dat Hanneke haar hypotheek moet verhogen. ,,Het gaat mij ongeveer 20.000 euro kosten en dat heb ik niet.”

Tags

HANNEKE GROENTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie