Hans Klok eist zijn tv-plek op en wil déze BN’er vervangen

hans Klok
Door: Eva Steins
25-09-2020

Hans Klok heeft zijn Las Vegas droom in het water zien vallen en plant nu zijn terugkeer naar Nederland. Hij wil het over een andere boeg gaan gooien: Hans geeft aan dat hij een perfect jurylid zou zijn voor Holland’s Got Talent. De illusionist weet ook al wie er moet wijken voor zijn zelfbenoemde jury talent.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik begrijp het vak beter’

Hans Klok ziet het helemaal zitten: een tv-carrière in Nederland. Hij heeft zelfs al een programma uitgekozen, zo onthult hij aan Weekend: ,,Ik zou Holland’s Got Talent wel willen doen.” Hans vindt zichzelf talentvoller dan de huidige jury: ,,Ik weet heel veel meer van variété, circus en magie dan de mensen die nu in de jury zitten.”

Volgens Hans is het nodig om meer diversiteit aan te brengen in de jury van Holland’s Got Talent: ,,Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Ali B weten veel meer van zingen, cabaret en musicals, maar veel van de deelnemers zijn messenwerpers, jongleurs en magicians. Als ze mij zouden kiezen hebben ze én meer variatie in de jury en échte kennis op circusgebied”

Hans klopt zichzelf op de schouder: ,,Ik begrijp het vak van visueel spektakel veel beter dan die anderen, ik heb daar een goede blik op, omdat ik het al mijn hele leven doe.”

‘Een fris gezicht’

Het is duidelijk dat Hans vindt dat het tijd is dat er koppen gaan rollen bij Holland’s Got Talent. ,,Het is wel weer eens tijd voor nieuwe mensen, in plaats van altijd dezelfde gezichten en meningen,” vindt hij. ,,Dat gebeurt te vaak, sommige mensen komen in élk programma voorbij. Ik zeg niet dat de andere juryleden geen kennis hebben, maar ik denk wel dat ik variété-kandidaten tips kan geven waar ze wérkelijk iets aan hebben.”

Wie moet eruit?

Ook heeft Hans een slachtoffer op het oog die plaats voor hem zal moeten maken, áls hij gevraagd wordt: ,,Ik vind dat de programmamakers aan mij zouden moeten denken. Het zou ook leuk zijn, een nieuw fris gezicht op de televisie.”

Voor Hans is het duidelijk wie de bons zou moeten krijgen: ,,Paul de Leeuw vind ik bij uitstek heel goed voor cabaret en kleinkunst, net als Chantal, maar hij weet niet genoeg van variété.”

Meer DenD