Hans Klok geeft advies aan Glennis: ‘Zoek een psycholoog!’

Hans vindt Glennis gestoord
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nog maar weinig mensen staan achter Glennis Grace. Fans, vrienden en collega’s hebben haar als een baksteen laten vallen. Ook Hans Klok keurt het gedrag van de zangeres absoluut niet goed. ,,Ze moet een goede psycholoog vinden.”

Dat Glennis zo nu en dan last heeft van woede uitbarstingen, is inmiddels duidelijk. Als er iets met haar zoon aan de hand is, komt de leeuwin in haar naar boven en doet ze er álles aan om hem te beschermen. Helaas moet ze daar een hoge prijs voor betalen: haar carrière hangt aan een zijden draadje en steeds meer vrienden en collega’s nemen afstand van haar.

Psycholoog

Hans Klok vindt vooral dat Glennis het na het incident niet goed aangepakt heeft. ,,Als zij, toen ze net uit de politiecel kwam, haar capuchon af had gedaan en in de camera van de NOS direct excuses had gemaakt, dan was iedereen het nu allang weer vergeten. Maar ze koos, in mijn ogen, te lang voor radiostilte”, zegt hij in gesprek met weekblad Weekend.

Wel denkt Hans dat Glennis veel spijt heeft van haar actie. ,,Ze moet nu gewoon een goede psycholoog vinden die haar gedrag in zal tomen, en dan komt het denk ik wel goed met Glennis.”

Excuses

Wat Hans had gedaan als hij Glennis was? ,,Dan had ik in de camera gezegd: ‘Ik heb de grootste fout van mijn leven gemaakt, mijn moederhart maakte mij blind. Ik ben als een leeuwin voor mijn kind gaan staan, maar had dit nooit op deze manier mogen doen.” Volgens Hans had Glennis meteen haar excuses moeten aanbieden aan het supermarktpersoneel. ,,En een heel groot feest organiseren voor hen.”

‘Ik had haar niet laten vallen’

Hoewel Hans haar gedrag absoluut niet goedkeurt, vindt hij wel dat ze veel ellende over zich heen krijgt. ,,Ik had haar niet laten vallen. Ik vind dat je haar daarmee straft en Glennis heeft al zo veel ellende over zich heen gekregen… Zij is gewoon een vrouw met een heel grote mond en een bepaalde houding die niet altijd even leuk is.”

Tags

GLENNIS GRACEHANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck