Hans Klok haalt uit naar juicekanalen: ‘Het is idioot!’

Hans Klok haalt uit naar juicers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds de komst van de juicekanalen lijkt geen enkele BN’er meer veilig te zijn. Hoewel Hans Klok zegt dat hij zijn partner nooit heeft bedrogen, zet het hem wel aan het denken. Ook hij is bang dat de kanalen hem te grazen nemen. ,,Dat is toch idioot!”

Na alle verhalen die rondgaan over zijn collega’s, heeft Hans Klok zijn eigen leven onder de loep genomen. Want ook al heeft hij geen geheimen: ook hij vreest voor de juicekanalen.

Hans neemt het op voor Marco

,,Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen”, vertelt hij in weekblad Story.

De illusionist neemt Marco Borsato als voorbeeld. ,,Bij hem moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk”, legt Hans uit. ,,Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk?”

‘Is er iets in het verleden gebeurd?’

De situatie heeft ervoor gezorgd dat Hans zelf ook is gaan nadenken over zijn eigen daden. ,,Is er in het verleden iets gebeurd waardoor ik in de problemen zou kunnen komen?”, vraagt hij zich af.

Sinds hij samen is met zijn vriend Dann, is er volgens hem niets te vinden. Want hoewel Hans in eerdere relaties wel eens van twee walletjes at, zou hij Dann nooit bedriegen. ,,Maar die juicy kanalen zorgen er dus wel voor dat je alles bij jezelf nagaat. Dat is toch idioot!”

Tags

HANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck