Hans Klok heeft nog weinig rust in Las Vegas

Door: DitjesDatjes
16-08-2019

Hans Klok vertrok een paar weken geleden naar zijn nieuwe vaste stek Las Vegas. Tijd voor rust en ontspanning heeft de 50-jarige illusionist alleen nog niet gehad, zegt hij in het AD.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hans is voor tien jaar in de Verenigde Staten waar hij meerdere keren per week optreedt in een nachtclub in hotel Excalibur. Om alle 450 plaatsen vol te krijgen doet hij veel interviews ter promotie. “Het is zwaar. Ik, en de dames ook, hebben overal blessures. Een gewone dag, tijd om hier te settelen, hebben we nog niet gehad.”

De concurrentie in de gokstad is hoog. Zo kunnen mensen ook kiezen voor allerlei concerten van bekende artiesten, theatershows en optredens van andere illusionisten. “Ik zie het zo: ik sta op de kermis, maar met een wat kleiner tentje en een wat goedkoper ticket dan de rest. Een magic show is heel toegankelijk voor jong en oud, voor mensen van over de hele wereld. Ik hoop dat dat mensen over de streep trekt.”

Laatste kans

Voor Hans voelt het alsof hij opnieuw is begonnen. “Niemand weet hier wie ik ben, alleen mensen uit het vak kennen mij. Ik moet echt weer onderaan beginnen”, zegt de illusionist, die eerder al een poging deed Las Vegas te veroveren. “Dat is spannend. Het voelt als een laatste kans. Als het nu misgaat, kan ik niet over vijf jaar zeggen: ik probeer het nog eens.”

Als de show loopt, kunnen Hans en zijn vriend gaan genieten van hun nieuwe thuis. Dan willen ze graag de natuur in. “Ik ben een tegenstrijdig mens. Ik hou van plastic en nep, hoe groter hoe beter, maar mijn leukste vakanties zijn als ik ga kamperen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD