Hans Klok: ‘Heel raar dat Bridget Maasland niet op uitvaart Nathalie was’

Hans Klok
Door: Eva Steins
23-12-2020

Het is geen geheim dat Hans Klok niet al te gecharmeerd is van Bridget Maasland. In het bijzonder Bridget’s houding tegenover zijn overleden assistente Nathalie Hoop haalt bij Hans Klok het bloed onder de nagels vandaan. Het feit dat Bridget niet op haar begrafenis aanwezig was is volgens Hans ‘heel raar’…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nathalie Hoop overleed onlangs na een lang ziektebed aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Naast dat zij de assistente van Hans Klok was, was Nathalie ook de stiefmoeder van Mees, Bridget’s zoon. Nathalie kreeg na Bridget een relatie met Pepijn Padberg.

Bridget kwam zwaar onder vuur te liggen nadat Nathalie overleed: zij gaf geen enkele reactie, maar promootte wel haar eigen programma op Instagram. Een schaamteloze en respectloze actie van Bridget volgens velen. Uiteindelijk reageerde Bridget alsnog op het overlijden van Nathalie.

,,Veel te vroeg gestorven mama van Keet, bonus mama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan.💕R.i.p lieve @nathalie_padberg_hoop”

Begrafenis

Goede vriend en ex-collega van Nathalie Hans Klok reageert in de Weekend op het overlijden van zijn vriendin. Als hij vertelt over de begrafenis, doet hij een opvallende onthulling over Bridget.

,,Er waren 100 mensen aanwezig, ik denk dat zij daar niet tussen zat”, aldus Klok. Hij geeft toe dat Nathalie en Bridget niet de beste band hadden.

,,Dat is aan de ene kant heel raar, anderzijds denk ik dat het misschien ook niet gewenst of gepast was geweest. Dat heeft te maken met de situatie dat Nathalie en Bridget door de jaren heen nooit goed contact hebben gehad.”

Toch had Hans het netjes gevonden als Bridget haar respect had getoond op de begrafenis van Nathalie. ,,Ik had het persoonlijk wel netjes gevonden als ze er was geweest, Nathalie was tenslotte toch de stiefmoeder van Bridget’s zoon Mees. Misschien was ze er wel, maar heb ik haar niet gezien. Bas Smit, de ex-vriend van Nathalie, en zijn vrouw Nicolette van Dam waren er wel.”

Meer DenD