Hans Klok onthult: verliefd op Gerard Joling

Hans Klok
Door: Charlotte Wijnen
20-05-2021

Hans Klok geeft het eindelijk toe: hij was verliefd op Gerard Joling. Hij had weliswaar nog een relatie, maar was samen met Gerard op tournee. ,,Ik vond het zo’n leuke en charmante man”, aldus Hans.

Het was al geen geheim dat de twee het goed met elkaar konden vinden, maar wat er allemaal écht gebeurde probeerden ze goed geheim te houden voor de buitenwereld. Tot nu, want Hans geeft toe dat hij in de wolken was van Gerard.

‘Niet netjes’

Volgens Hans gebeurde het allemaal toen hij nog een relatie had met Frank. ,,Helemaal niet netjes dus”, geeft hij toe in weekblad de Weekend. Samen met Gerard was hij op tournee. ,,Ik vond het zo’n leuke en charmante man, dus toen kwamen er verliefde gevoelens.”

Onlangs waren de twee bij de show ‘Hoge Bomen’ van Jeroen van der Boom. En daar wordt niet om de affaire heen gedraaid. Jeroen vraagt of de twee wel eens het bed gedeeld hebben, waarin ze allebei toegeven dat het zo is. Toen leek het nog op ‘friends with benefits’, en gaf Hans Klok nog niet toe echt verliefd te zijn op Gerard.

Inmiddels weet Hans dat hij en Gerard niet bij elkaar passen. ,,Maar hij is een hele goede vriend. Financieel gezien staat hij altijd voor me klaar, maar daar ga ik nooit op in. Ik vind dat mensen vaak gebruik van hem maken”, aldus Hans Klok in de Weekend.

Meer DenD