Hans Klok over halflege zalen: ‘Kaarten zijn gewoon te duur’

Bezoek blijft weg bij Hans Klok
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt Hans Klok maar niet voor elkaar te krijgen om volle zalen te trekken. Zijn circusvoorstellingen, die nu volop aan de gang zijn, raken maar niet uitverkocht. Maar volgens Hans is daar een simpele verklaring voor…

De zalen van de voorstellingen van Hans Klok zitten eigenlijk nooit vol. EenVandaag-presentator Lammert de Bruin was onlangs aanwezig bij één van de shows en ook toen waren de tribunes amper gevuld.

‘De tent was halfleeg’

,,Ik was vanavond bij Hans Klok & Friends in Soest (van Las Vegas naar Soest is een kleine stap). Die man reist dus met circustenten en al het hele land door. Met allemaal topartiesten en de tent was HALFLEEG?!”, schreef hij op Twitter. Volgens Lammert was het echt een topshow. ,,Die halflege tent… Ik kan het gewoon niet geloven.”

Te dure kaarten

Maar volgens Hans is er een simpele verklaring voor dat de zaal maar voor de helft gevuld was. ,,De kaarten zijn aan de dure kant, dus ik kan me ook voorstellen dat dat niet voor iedereen is weggelegd”, legt Hans uit in weekblad Party. ,,Als je ze halveert, heb je misschien een volle tent, maar aan de andere kant is het een enórme show met mensen uit Italië, Oekraïne, Colombia: de hele wereld zit erin. Die moeten ook allemaal betaald worden, het is een kostbare productie.”

‘Gaat nog vaker voorkomen’

Daarnaast was de bewuste avond waar Lammert het over heeft, een zondagavond. ,,Diezelfde middag had de tent nog ramvol gezeten bij de middagvoorstelling. Zondagavond is gewoon een lastige avond, want weinig mensen hebben er zin in om op die avond uit te gaan”, aldus Hans. ,,Kort en goed komt het erop neer dat we die bewuste zondagavond inderdaad voor een halve zaal hebben gespeeld en dat zal misschien nog weleens voorkomen. Gelukkig hebben we op andere momenten geen enkel probleem.”

Tags

HANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck