Hans Klok sneert: ‘Bridget toont geen medeleven’

Hans Klok
Door: Tanja Brouwer
13-02-2020

Op sociale media wordt massaal gereageerd op de relatie van Bridget Maasland en André Hazes, en ook bekende Nederlanders hebben een mening over het koppel. Hans Klok wil niet veel kwijt, maar laat wel weten dat hij geen fan is van Bridget Maasland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Opnieuw ernstig ziek

Bridget Maasland was ooit getrouwd met Pepijn, met wie ze zoon Mees (11) heeft. Pepijn is inmiddels gelukkig met Nathalie, die een goede vriendin is van Hans Klok. Nathalie is jaren de assistente geweest van de illusionist en ze hebben dan ook nog steeds een goede band samen. Helaas gaat het de laatste tijd niet goed met Nathalie, want vorig jaar kreeg ze te horen dat ze opnieuw kanker heeft. Ze wordt behandeld en Hans laat weten dat haar bloedwaarden er een stuk positiever uitzien dan eerst. Hij probeert haar veel te steunen, maar wie niets van zich laat horen is Bridget.

‘Nooit medeleven getoond’

Nathalie en Pepijn leerden elkaar pas kennen toen Pepijn al gescheiden was van Bridget, en dus is er geen enkele reden voor Bridget om afgunst te voelen. Zeker omdat zoon Mees de helft van de tijd bij Pepijn en Nathalie woont en hij aan haar een goede stiefmoeder zou hebben. ,,Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen. Ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat”, zegt ze tegen weekblad Weekend. Hans is nog niet klaar met Bridget, want hij wil ook nog wat zeggen over het huwelijksfeest van Patty Brard, waar hij net zoals Bridget en André aanwezig was. Bridget en André zouden daar erg intiem met elkaar geweest zijn terwijl de zanger destijds nog met Monique een relatie had. De geruchten zijn nooit bevestigd, maar Hans denkt te weten hoe de vork in de steel zit: ,,Als zoveel mensen weten dat er iets is voorgevallen tussen haar en André, hoe kun je het dan nog ontkennen?” 

Meer DenD