Hans Klok verwacht rustiger leven in Vegas

Door: DitjesDatjes
13-08-2018

AMSTERDAM – Hans Klok is blij dat hij straks niet meer hoeft te toeren. Met tien jaar een vaste stek in Las Vegas verwacht hij veel meer stabiliteit. “Het klinkt avontuurlijk, maar ik krijg daar een rustiger leven”, zegt de illusionist maandag in het AD. “Twee keer per dag een show op dezelfde plek. Na afloop ben ik zo weer thuis.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voor de inmiddels 49-jarige Hans wordt het zaak om al die tijd in vorm te blijven. “Belangrijk is om als performer kracht te blijven uitstralen. Een oude kop is niet erg, maar je mag geen dikzak worden. Daarom sta ik veel in de sportschool en zwem ik vaak. En gelukkig heb ik mijn snelheid nog”, aldus Hans. “Ik begrijp zelf niet hoe, want ik ben geen lenig type, maar in een seconde verdwijnen, lukt me nog steeds.”

In Vegas zal Hans in ieder geval niet van de daken schreeuwen dat hij op mannen valt, al gaat hij er niet om liegen zoals elf jaar geleden. Toen had de illusionist ook al een vaste show in Vegas en suggereerde hij dat hij een affaire had met Pamela Anderson. “Ik sta sterker in mijn schoenen”, stelt Hans nu. “Maar ik ga het ook niet uitdragen. Je zag het aan popzanger Ricky Martin. Zijn carrière is zo goed als voorbij sinds hij voor zijn homoseksualiteit uitkomt.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD