Hans Klok wil gratis trouwen: ‘ben uitgefeest’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Hans Klok (54) zijn shows zijn een groot spektakel maar zijn huwelijk niet. De goochelaar verwacht dat zijn bruiloft met partner Dann (32) klein wordt gehouden. Dit onthult Klok tijdens zijn gesprek met het ANP. „Ik denk dat het een maandagochtend-dingetje wordt, dat je zo gratis trouwt”, zegt de illusionist…

Klok heeft niet eens tijd om zijn huwelijk te vieren. Zijn trouwplannen zijn al eens uitgesteld vanwege zijn drukke agenda. „Ik ben er niet echt mee bezig”, vertelt de goochelaar. Klok vroeg Dann in februari 2022 al ten huwelijk. Wel zegt hij nog te willen trouwen. „Ik ben twintig jaar ouder, dus het moet goed geregeld worden. Dus ik had al een keer een afspraak met mijn notaris en die zei: Je moet gewoon trouwen, dan is alles geregeld. Maar dat moet dus nog gebeuren”, aldus Hans.

Privé

De twee zijn zo’n zeven jaar samen. Zijn partner Dann is ,,een heel privé iemand”, volgens de illusionist. Hans is het tegenovergestelde: „Ik ben eigenlijk wel iemand, dat ik denk: Dan moet ik die uitnodigen, en ook die. Voor je het weet heb je vijfhonderd mensen. Omdat je altijd hebt ondernomen, als artiest ben je ook ondernemer, ken je ook zoveel mensen.”

Geen poespas

Klok zegt “uitgefeest” te zijn en ziet dus een grote bruiloft met alle poespas niet meer zitten. „Nee, ik heb toen een groot feest gegeven toen we naar Amerika gingen, maar omdat dat zo raar is afgelopen dat avontuur, ben ik een beetje uitgefeest”. Hans gaat liever zelf naar feesten dan dat hij ze moet organiseren. ,,Ik feest nog wel graag, maar om het weer helemaal zelf zo te organiseren…”

Tags

HANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck