Hans Klok wordt gewantrouwd

Hans Klok
Door: Eva Steins
23-02-2021

Het leven van een bekende Nederlander gaat niet altijd over rozen. Zo wil Hans Klok meer tijd in zijn social media-kanalen zoals Instagram steken. Echter wordt hij op dat platform niet gelooft dat hij de échte Hans Klok is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nu Hans’ grote Las Vegas avontuur onder meer door de coronacrisis in het water is gevallen moet de illusionist op zoek naar een nieuw inkomen. Grote meeslepende shows zitten er voorlopig niet in voor Hans, dus bedenkt hij een nieuw zakenplan.

Instagram

In de Shownieuws-podcast denkt de goochelaar hardop na over zijn zakelijke toekomst. Hij heeft besloten zich meer te richten op televisie en social media.

,, heb op dit moment een zielige 13.000 volgers op Instagram. Als ik naar Ruth Jacott kijk, wat toch een fantastische zangeres is, dan heeft zij er 10.000. René Froger zit pas op de 40.000”, aldus Klok, die zijn huiswerk duidelijk gedaan heeft.

Hans zijn handen jeuken. ,,Al die namen die ik nu opnoem, inclusief mezelf: we vullen zo Carré, maar Instagram begrijpen we niet helemaal. Dus werk aan de winkel”

Blauw vinkje

Ook opvallend is dat Hans, in tegenstelling tot het grote deel van de BN-ers, geen blauw vinkje op zijn Instagram heeft. Met een blauw wordt het echte account van een bekend persoon geverifieerd.

,,Ja, dat is ook wel weer een grappig verhaal”, begint Hans. Het wil maar niet lukken om een blauw vinkje te regelen op Instagram.

,,Ik heb al vier keer contact gehad met Instagram en dan heb ik gezegd: ‘Ik ben de echte Hans Klok’, alleen in mijn paspoort staat geen Hans Klok. Ik heet in het echt Piet Klok. Nee, nee, ha ha. Ik heet in het echt Johannes en daarvan is Hans afgeleid. Ik heet dus Johannes Klok.”

Meer DenD