Hans Klok: Yolanthe komt niet naar Vegas

LAS VEGAS – Een opvallende ommezwaai van Hans Klok. Waar de illusionist zaterdag in De Telegraaf zei dat Yolanthe Sneijder-Cabau een kleine rol zou gaan spelen in zijn show, komt hij daar zondag op terug. De agenda’s van de twee laten een samenwerking in Las Vegas momenteel niet toe.

“Het verhaal dat Yolanthe mij zou bijstaan in mijn Las Vegas show is niet waar”, schrijft Klok op Facebook. “Ooit hebben wij hier met elkaar aan gewerkt maar onze wederzijdse verplichtingen (drukke agenda’s) komen niet overeen. Ik focus mij op mijn show hier op de Strip en Yolanthe is druk met haar mooie acteercarrière.”

De illusionist laat de deur voor een toekomstige samenwerking op een kier. “Het heeft nu niet zo mogen zijn maar wie weet, You Always Meet Twice…”

Zaterdag deed Klok nog uitvoerig zijn verhaal in De Telegraaf. Yolanthe zou een waarzegger gaan spelen in de Vegas-show. “Ze kan zich in de kijker spelen en het kan voor haar een mooi opstapje zijn naar iets anders”, zei hij daarover. “Zij heeft zoveel talent dat ik verwacht dat ze heel snel werk zal hebben.”

 

BuzzE